MIRALUX

 
 
 

VRACANJE KREDITA I KONTROLA STANJA

 

 

Hocete da provijerite stanje vasih partnera u poslu? Trebaju da vam isplate kredit? Vasi duznici ne reaguju ili su nestali? Ne zante gdje se skrivaju? Hocete da provijerite njihovo stanje pre ne go sto zapocnete pravni proces?

Nasa firma moze da sakupi informacije koje vas interesuju sto se tice financiskog stanja i ekonomskog sto se tice vasih saradnika ili slicno. Brinemo se i o utijerivanju vasih kredita zahvaljujuci nasoj strukturi u pomoci provijerene metodologije za sakupljanje informacija trgovackih i poverljivih raznih vrsta.

Nudimo nasu profesionalnost, i konpetenciju, i diplomatsku pomoc za naplacivanje vasih kredita.

Prvo provijeravamo stanovanje/prebivaliste vaseg duznika da bih se mogao naplatiti dug. Nasa firma ce vam proslediti sve moguce informacije za sudsko utijerivanje duga.

Prosledicemo potrebne informacije za imovisnki status duznika i korisne podatke da bih odlucili dali da krenete pravnim putem ili da saradjujete da pojedim parterima.

Nas posao se sadrzi u tri fase koje moraju biti jedna posle druge ili sve zajedno.

1. Fasa provijera

Prva fasa provijere je provijera prebivalista duznika, iako je to fizicko ili pravno lice. Za tu svrhu raspolazemo mrezom informacija tehnickih ili logistickih nezavisnim. Radimo tako sa maksimalnom diskrecijom se moguce provije u opstinama u javnim mijestima privatnim komorama trgovackim preduceca za prodaju i trgovinu.

Da bih se zapoceo neki pravni put potrebno je znati sve te podatke te prste da bih se imao pozitivan ishod, npr. prodaja valnistva i imovine ako postoji. Nije iskljuceno vidijeti duznike koji na izgled ne poseduju nista a ustvari poseduju velike imovine skrivene koje rukovodi putem preduzeca koji pozajmeme samo ime ili slicno.

Mocnost da se provijeri postojanje nekretnina ili kretnina, bankarskih racuna, zarade, postojanje offhore preduzeca duznika, to je neizbezan uslov i naj bolja garancija da bih se pokrenula isplata duga. 

Fasa provijere je radjena kompletno i detaljno sa strane nase firme, i ista se prosiruje nadleznim organima, osobama ili firmama koje se misli da su u vezi direktno ili indirektno sa duznikom.

Iskustvo koje smo stvorili nacilo nas da davaovac kredita treba da odluci sa odredjenom opreznosti i brzinom za naplatu duga sudskim putem. To mu je moguce zahvaljuci podatcima koje mu mi dajemo i detaljnim savetima zahvaljujuci nasem iskustvu i nasoj mrezi poznanstva.

U brzom terminu od kako nam dajete zadatak, pokusacemo da izucimo dovoljno ekonomsko-fnancisko stane vaseg duznika, i ono sto mu je prijavljeno a posebno kapital scriven, tako mozemo ako zelite vec u ovoj prvoj fasi mozemo viditi dali ce duznik staviti ruku na novkcanik i tako isplatiti kredit.

2. fasa esekutivna

Ne uspijela isplata vaseg kredita tj posle prve fase provijere mogu se predstaviti dvije razlicite vrstse situacije tj, mogucnost da isplati kredit ili da nije u mogucnosti da isplati kredit.

Na basi informacija dobitih od nase firme dokazuje se da je duznik ne poseduje nikakvu imovinu koja se moze pleniti ili prodati.Bilo bi korisno odluciti se za izplatu pomoci nadlezneih organa, iako je rijesenje na prvi pogled negativan. Tako kada nadlezni organ utanovi da duznik ne poseduje nist izdace dokument u kome zakljucuje da duznik nista ne poseduje. Taj dokument dokazuje da je vlsnika kredita i duga, svoj cijeli iznos, sa kamatom i troskovima. Ovaj javni dokument traje 20 godina. To zanaci ta tu tom periosu, kredit nije vise isplacen i ko je dao kredit mocije uvijek traziti svoje pare, pomoci procedura specijalnih, brzih i ne bas zahvalna. Ako duznik u meduvremenu postane vlasnik neke kretnine ili nekretnine, mocice se lako zapleniti i tako isplati kredit samo pomoci prikazivanja vec navedenog dokumenta gdje je dokazan dug. Ako se to ne dogodi imase garancija da tokom 20 godina mocice uvijek da trazi svoj dug a duznik se nece moci suprostaviti. toj proceduri samo moze ako i dalje ima dokaza da nista ne poseduje. Nije iskljuceno da se nadju duzniki da posle nekoliko godina posle zakljucenja istog dokumenta protiv njih, hoce da se vijencaju, osnuju preduzece, otvore prodavnicu, ecc. U ovoj eventualnosti cesto duznik isplati sam dug da bih mogao da ostvari svoj cilj.

Ovaj poseban nacin procedure, ima svrh za porez i obracun. Tako da se moze odbiti kredit koji nije isplacen.U tom slucaju obracun tog dokumenta koji uvijerava da se nista ne poseduje.je direktano bez puno burokratije.

3. fasa sudska

Zahvaljuci informacijama dobite putem nase firme, dokazuje se da duznik poseduje imovinu koja se moze plenjiti. Tako se zapocinje akcija  o isplati kredita koje moze da uradi nase preduzece, izdajemo zapis na koji je duznik upozoren i tako pomoci naseg poverljivog pravnog lica mocicemo da isplatimo dug.

Nasa agencija gleda na maksimalnu paznju na zapocinjaje pravnog puta, koje mogu skupo izaci i koje treba platiti onaj ko je dao kredit ako je negativan ishog. Privilegiski odnosi koji vezu nase preduzece pravnicima u poverenju potrebni su da bih pravni putevi imali ishod i da nisu puno skupi.

U sustini pravna akcija se pokrece samo u slucajevima sigurnog isho, tj posle istrage u prvoj fasi, postoji razlog tj da postoji imovina kojom se moze platiti kredit.

Ova procijena mogucnosti nije isplatljiva u slucaju u kome ko je dao kredit odma anjazuje advokata, obcno pravnici zapocinju posao a ne provijere ekonomsko stanje duznika. Posto je mandat rizican, nije iskljuceno da ko je dao kredit mora da snosi i sudske troskove i plus nisu mu vracene njegove pare.

Kordinacija fase za provijeru i one pravne, odobrava nasim musterijama da bolje ocijene mogucnost uklljucena na druge strategije, tj da se pokrenu sudski putevi samo kada se stvarno sigurni da se moze dobiti svoje pare.Ova nasa posebna metodologija posla odobrava da ko je dao kredit odluci dali i kako zaci na sudski put i predviditi ishod.

Miralux Fiduciaria Sagl brine se znaci da odradi primijerno prvu fasu utreivanja, sadrzise na provijeru stabilnosti i imovine za realnu mogucnost da se isplati kredit.

Zbog ovog razloga mnobrojne pravne kancalarije strane daju nam zadatak da ocijenimo mogunost realnu isplate, bas da bis izbijegli sudski put a da od toga nista ne dobiju sem sudskih troskova.

Ostajemo znaci vam na raspolaganju za zahtijeve provijere ili uvijerenja. Mozte nas pitati procijenu ili misljenje putem adrese elektronske poste: info@miralux.ch

Obecavamo vam nasu maksimalnu profesionalnost, nezavisnost i sta vise poverenje. Zajedno ce mo procijeniti  rezulate nasih provijera pomoci informacija koje sakupimo, i pomoci istih odlucicemo zajedno sta raditi.

Home page Esekucije Dozvolei/prebivalista
Osiguranja Filijale (sukursale) Cijene Offshore
Komercijalne dijelatnosti Porez/takse Mogucnost za posao
Svajcarska banka Holding Registrazioni offshore
Automobili 2░ Pasos Vracanje kredita
Strana preduzeca Nekretnine Skole u Svajcarskoj
Strane banke Strane nekretnine Jezicka usluga
Campione d'Italia Omijetnosti Francuska preduzeca
Pravni savetii Mapa sajta Offshore Madeira
Rankarski racuni Nase Kordinate Gotove dijelatnosti
Copernico Nase usluge Engleska preduzeca
Zdravstvo Ponude nekretnina u CH Svajcarska preduzeca
Spajanje gay Offshore Liechtenstein
In Italiano Auf Deutsch En Franšais
In English En Espa˝ol Hа Русском
Na Srpski Na Hrvatski Na Bosanski